Great food, great people
Made with love, made to love

Great food, great people
Made with love, made to love

Fine dining with a twist in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren

Welkom in ons fine dining- en verwenrestaurant waar de passie voor een creatieve keuken en een verfijnde restaurantbeleving zich elke zes weken vertalen in een nieuw, eigenzinnig chef’s choice surprisemenu. Denk verfijnde klassiekers en eigentijdse gerechten, telkens met een eigen twist. Something to talk about, dat zeker. Mehdi, Elsje en hun vurig, gepassioneerd team met Taha Oulichki als leading chef en Margot Sleebus als zaalverantwoordelijke verwelkomen jou en je gezelschap met veel warmte, want het gaat om zoveel meer dan lekker eten. Ons doel: jullie een kleine escape bezorgen uit de dagelijkse routine dankzij pure verwennerij, met smaak en gastvrijheid als onze twee hoofdrolspelers.

SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU
FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN
LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER
SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU
FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN
LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER
SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU SWEETS FOR MY SWEET GOOD THINGS COME IN PAIRS THE MAIN EVENT I WANT TO MAKE IT WITH YUZU
FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN FROM THE HEART RENAISSANCE A TASTY THREESOME SEABORN
LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER LA FRITERIE DELUXE THE SUN WILL RISE AGAIN THE FRENCH CONNECTION ALL THINGS BUTTER

Ons eigen verhaal is nog lang niet geschreven

Tussen de dag van onze opening en vandaag is er heel wat veranderd. Ooit stond The Chick niet enkel voor ‘sterke madammen’, voor een beetje ‘chique’ of ‘coucou’, maar ook voor gevogelte. We gingen van start als gevogelterestaurant, maar al heel snel werd het duidelijk dat het vogeltje niet echt inspireerde. Dat onze passie voor gastronomie en verwennerij veel groter bleek dan eerst gedacht. Het kooitje ging open, de ego’s vlogen opzij, faalangst werd overwonnen en kijk eens wat we vandaag serveren. Trots zijn we, op ons team – een combo van jong talent en ervaring. Zin om het te beleven?

Tussen de dag van onze opening en vandaag is er heel wat veranderd. Ooit stond The Chick niet enkel voor ‘sterke madammen’, voor een beetje ‘chique’ of ‘coucou’, maar ook voor gevogelte. We gingen van start als gevogelterestaurant, maar al heel snel werd het duidelijk dat het vogeltje niet echt inspireerde. Dat onze passie voor gastronomie en verwennerij veel groter bleek dan eerst gedacht. Het kooitje ging open, de ego’s vlogen opzij, faalangst werd overwonnen en kijk eens wat we vandaag serveren. Trots zijn we, op ons team – een combo van jong talent en ervaring. Zin om het te beleven?


Schrijf je in op de nieuwsbrief

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.