CURRENTLY NO EVENTS

Past events

A trip to the mediterranean

Lebanese Private Wine Makers Dinner 

@thechapel_mechelen op donderdag 23 maart.Iedereen die ons een beetje kent, kent onze voorliefde voor Libanese wijnen. Jullie maakten ongetwijfeld al kennis met: @chateau_khoury @chateauqanafar @coteauxduliban @aurorawinery

Heel binnenkort kunnen jullie deze absolute topwijnmakers zelf ontmoeten tijdens een verrassend smaakvolle avond.Niet twijfelen, snel boeken. Wij starten deze prachtavond om 19:00 met een apero at @thecellar_mechelen om nadien verder te genieten en ontdekken at The Chapel.

Save the date 23/03 en wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Winemakers Dinner
5-gangenmenu met aangepaste wijnen, apero, water, koffie, thee & exclusive afterdining.
Inschrijven: 
Prijs: 150 euro per persoon

Made with love, made to love.

NYE at Taste M & Mirage

Jullie worden verwacht om 18:00 aan The Chapel voor The Sparkling Apero Party.Verwacht jullie aan een warm ontvangst, frisse bubbels, good vibes en heel wat verrassende bites.

Nadien verhuizen jullie naar The Chick voor een verfijnd en verrassend diner. Onze chefs en gastenverwenners zorgen ervoor dat jullie 2022 gastronomisch vaarwel zeggen en 2023 smakelijk verwelkomen. Oh ja, wees maar zeker dat er glitters zullen zijn.

Om 23:30 trekken we onze warme jassen aan om richting onze Bubble Bar with a view te gaan. We tellen samen af met op de achtergrond het vuurwerk aan de Sint-Romboutstoren, onze Mechelse trots.

2022 is dan wel officieel voorbij, rouwen doen we niet. Met een schitterende afterparty in onze Winterbar Mirage op het binnenplein van het Mechelse Stadhuis heten we 2023 officieel welkom. Ceremoniemeesters van dienst zijn de Mechelse DJ’s Marc with a C en Koen De Munter.

Dit, en nog een aantal verrassingen die we nu nog niet verklappen, is NYE at The Chick.

Let’s make it a night to remember!

Organiseer zelf een event

Taste M vormt een stijlvol decor voor jouw event. Samen met ons gedreven team maken we van jouw privé- of bedrijfsevent one to remember. Apero in The Chapel, dineren in The Chick en een after-dinner drink in the Cellar? We got you!


Schrijf je in op de nieuwsbrief

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.